Telefonisch reserveren
0478 56 73 99
MENU
Per tafel gereserveerd. Vegetarische versie is mogelijk. Gelieve voedselallergiëen te melden
Grietfilet met zuiderse
groentelasagne en compote van tomaat,
saffraan en anijszaad
Kwartelfilets en gevulde
aardappel met kruidenmengeling,
girollen en salie
Notenbisquit met kwark en limoen,
en crème anglaise met citroenverbena
3-gangenmenu €52
VOORGERECHTEN
Salade met geroosterde aubergines,
basilicum, tomatensalsa
en yoghurtsaus
€17
Salade van garnaal, kokos, currymayonaise en sinaasappel
€20
Salade van kippenlevertjes
met salie, druiven en gedroogde abrikoos
€17
Salade van geitenkaas uit de oven
met perzik, honing en lavendel
€17
HOOFDGERECHTEN
Salade van geitenkaas uit de oven
met perzik, honing, tijm en dropplant
€25
Ierse filet pur met groene pepersaus,
aardappel in de schil met mosterdroom en slaatje
€38
Kwartelfilets en gevulde aardappel met kruidenmengeling, girollen en salie
€30
Grietfilet met zuiderse
groentelasagne en compote van tomaat,
saffraan en anijszaad
€33
Vanille-ijs met compote van rode vruchten en meringue
€12
DESSERTS
Notenbisquit met kwark en limoen,
en crème anglaise met citroenverbena
€12
Appeltjes in de oven met vanille-ijs, kaneel en Calvados
€12
Dame Blanche
€12
Irish, French, Italian… coffee €12