MENU

Per tafel gereserveerd. Vegetarische versie is mogelijk. Gelieve voedselallergiëen te melden

Thaïs soepje met goudbrasem,
garnaal, pastinaak, gele curry, citroengras
en koriander

Fazantenfilet met bospaddenstoelen,
compote van savooi, aardpeerpannenkoekje
en geroosterde pompoen

Filodeeggebakje met appel, dadels, noten, rozemarijnijs
en veenbessensaus

3-gangenmenu €47

VOORGERECHTEN

Fondue van witloof, radicchio en reblochon, met korst van knolselder en pompoenpitten
 

€18

Salade van garnaal, kokos, currymayonaise en sinaasappel
 

€19

Salade van kippenlevertjes
met salie, druiven en gedroogde abrikoos


€17

Thaïs soepje met goudbrasem, 
garnaal, pastinaak, gele curry, citroengras 
en koriander


€18

HOOFDGERECHTEN

Zalmforelfilet met garnituur
van de fazant
en mosterdcrème 


€29

Ierse filet pur met groene pepersaus,
aardappel in de schil met mosterdroom en slaatje


€35

Fazantenfilet met bospaddenstoelen,
compote van savooi, aardpeerpannenkoekje
en geroosterde pompoen

 

€30

Vanille-ijs met compote van rode vruchten en meringue


€12

DESSERTS

Chocolademousse


€12

Kweepeertaartje met sinaasappelsaus, 
kruidnagel en rozemarijnijs


€12

Dame Blanche


€12

Irish, French, Italian… coffee       €12